LULIĆEV LAZIO U STOPU PRATI PJANIĆEV JUVENTUS: Gostujuća pobjeda za drugo mjesto na tabeli (VIDEO)

Lazio sada ima 59 bodova, jedan manje od vodećeg Juventusa

  • Sport

  • 23. Feb. 2020  23. Feb. 2020

  • 0

Nogometaši Lazija primaknuli su se Juventusu na samo bod zaostatka na vrhu ljestvice talijanskog prvenstva 3:2 (1:0) pobjedom na gostovanju kod Genoe u susretu 25. kola.

Lazio je poveo već u 2. minuti odličnim solo-prodorom Marušića, a u nastavku su postignuta još četiri pogotka. Prvo je Immobile u 51. minuti preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora povećao na 2:0, da bi šest minuta potom Cassata sjajnim udarcem s više od 20 metara pogodio za smanjenje na 2:1.

No, Cataldi je iz slobodnog udarca u 71. minuti vratio Laziju prednost od dva gola da bi kapiten domaćih Criscito u 90. minuti iz kaznenog udarca smanjio na konačnih 3:2.

Drugi Lazio sada ima 59 bodova, jedan manje od vodećeg Juventusa koji je u subotu savladao SPAL sa 2:1, dok je Genoa ostala u zoni ispadanja, 18. sa 22 boda, jednim manje uz utakmicu više od gradskog suparnika Sampdorije. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...