PORODICA SE SPREMALA DA DORUČKUJE: U stravičnoj eksploziji plinske boce poginulo troje djece i jedan muškarac

Policija je saopštila da je troje djece poginulo na licu mjesta

  • Hronika

  • 24. Feb. 2020  

  • 0

Četiri osobe, uključujući troje djece, poginulo je od eksplozije plinske boce, a šestoro članova iste porodice je povrijeđeno u kući u selu Romanovce na sjeveru Sjeverne Makedonije, saopštile su danas vlasti.

Policija je saopštila da je troje djece poginulo na licu mjesta kada je eksplodirala plinska boca u dnevnoj sobi porodične kuće u Romanovcima.

Zvaničnik odjeljenja za intenzivnu njegu u klinici u Skoplju Ilir Hasani rekao je jutros lokalni medijima da je muškarac star 58 godina preminuo kasno sinoć.

Prema navodima medija, boca je eksplodirala dok se albanska porodica pripremala da doručkuje. Među preživjelima su četiri žene, od kojih je jedna trudna, i desetogodišnji dječak.

Dvije žene i dječak su u teškom stanju i nalaze se na odjeljenju intenzivne njege.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...