ŽELI U ZEMLJU PROPASTI OD SRAMOTE: Slavni režiser je očajan nakon što se otkrilo kakvim se poslom bavi njegova kćerka…

Steven Spielberg je u braku s glumicom Kate Capshaw već 28 godine, oboje imaju po jedno dijete iz prethodnih brakova, a zajedno su dobili troje biološke djece, a dvoje su usvojili

  • Show

  • 25. Feb. 2020  

  • 0

Tvorac filmskih hitova poput E.T.-a ili Jurskog parka, redatelj Steven Spielberg, navodno je rekao da se srami i da je u brizi zbog profesionalnog puta kćeri Mikaele (23). Djevojka je, naime, britanskom tabloidu priznala da aktivno radi na karijeri u seks industriji.

Kći koju je Steven Spielberg sa suprugom Kate Capshaw usvojio dok je bila beba kazala je kako sama snima filmiće erotskog sadržaja i podiže ih na jedan pornografski servis, a istovremeno radi na dobivanju licence za seksualnu radnicu. Nakon što je dobije, kazala je Mikaela, htjela bi postati egzotična plesačica u Nashvilleu.

Djevojka je samu sebe opisala kao "seksualno biće" i tvrdi kako joj je dosta toga što "ne može kapitalizirati vlastito tijelo". Otvorila je i račun na aplikaciji Only Fans na kojoj pretplatnici mogu vidjeti eksplicitan sadržaj, za uplaćen novac.

"Osjećam da ovom vrstom posla, mogu 'zadovoljiti' druge ljude, ali osjećam se dobro, jer me na ovaj način nitko ne može povrijediti", otkrila je Mikaela.

Steven Spielberg je u braku s glumicom Kate Capshaw već 28 godine, oboje imaju po jedno dijete iz prethodnih brakova, a zajedno su dobili troje biološke djece, a dvoje su usvojili.

Međutim, obiteljski prijatelj otkriva kako u obiteljskom krugu roditeljski par teško prihvaća odluku svoje kćeri.

"Steven i Kate, koji su najbrižniji roditelji na svijetu, svoju djecu vole preko svake mjere, na van su uvijek podržavali Mikaelu te ju pokušali razumjeti. Očito je da su sada posramljeni zbog iznenadnog javnog priznanja Mikaelinog ulaska svijet seksualnih radnika", zaključio je izvor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...