JEZIVA ISPOVIJEST SLAVNE PJEVAČICE: "Drogirali su me, zarobili i silovali...“

Odluku o tome da podijeli ovo s javnosti donijela je nakon što ju je, kaže, kontaktirao jedan novinar kojem se u intervjuu otvorila o svemu

  • Kultura

  • 26. Feb. 2020  

  • 0

 

Aimee Duffy, pop pjevačica poznatija pod imenom Duffy koja se već godinama ne pojavljuje u javnosti, na svom Instagram profilu objavila je podužu objavu u kojoj navodi da ju je nepoznata osoba drogirala, zatočila i silovala, piše The Guardian.

- Ne možete ni zamisliti koliko sam puta razmišljala da ovo napišem. Nisam u potpunosti sigurna zašto je baš sada pravi trenutak, no osjećaj da progovaram o ovome je oslobađajuć i uzbudljiv. Vjerojatno se pitate što mi se dogodilo i zašto sam nestala, napisala je uvodno Duffy, dobitnica Grammyja i nekoliko Brit Awardsa.

- Bila sam drogirana i zatočena nekoliko dana. Preživjela sam. Za oporavak je trebalo vremena. Nije bilo jednostavnog načina da to kažem. Ali u posljednjem desetljeću, tisuću dana sam htjela osjetiti radost u svom srcu, a to osjećam sada, napisala je 35-godišnja Duffy ne precizirajući pritom što se točno dogodilo.

Odluku o tome da podijeli ovo s javnosti donijela je nakon što ju je, kaže, kontaktirao jedan novinar kojem se u intervjuu otvorila o svemu. Intervju će, napisala je, objaviti u narednim danima.

- Vjerovatno se pitate zašto nisam iskoristila svoj glas kako bih izrazila bol koju osjećam? Nisam htjela pokazati svijetu tugu u mojim očima. Pitala sam se kako je moguće pjevati iz srca ako je ono slomljeno, napisala je Duffy.

  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...