ŠOK U STUDIJU, JAVIO SE SRBIN IZ NJEMAČKE: „Da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg predsjednika..."

U toku emisije "Puls" na BNTV-u, a gdje je gost bio predsjednik PDP-a Branislav Borenović, uživo se putem telefonskog razgovora uključio gledalac...

  • Vijesti

  • 28. Feb. 2020  28. Feb. 2020

  • 3

...koji je otvoreno pozvao na ubistvo srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Naime, gledalac, potpisan kao Savo iz Njemačke je pitao "da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsjednika Kennedyja?".

Borenović i voditeljica i urednik emisije, Suzana Rađen-Todorić, su se ogradili, te su rekli kako izjava nije primjerena.

Također, Rađen-Todorić je pozvala sve gledaoce koji imaju ovakva ili slična pitanja da ne gledaju niti se javljaju u emisiju. 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...