PONAJBOLJI IGRAČ TOTTENHAMA U IZOLACIJI: Nakon povratka iz Seula, Son se 15 dana ne smije približiti saigračima

Osim što će zbog ozljede pauzirati dobar dio sezone Heung Min se u četvrtak vratio iz Seula u London, te mu prijeti dvosedmični boravak u ouplaciji zbog opasnosti od širenja koronavirusa budući je Južna Koreja zemlja koja je najviše njime pogođena.

  • Sport

  • 29. Feb. 2020  29. Feb. 2020

  • 0

Son Heung Min se vratio u London ranije od predviđenog nakon operacije desnog ramena, a po ulasku u London odmah je prepušten nadzoru zdravstvenih stručnjaka koji su mu naložili dvosedmočnu izolaciju. Klupski trening kamp i fizički kontakt s ostalim igračima navodno mora izbjegavati. 

"To je savjet koji je stigao od vlasti, od vlade i zato neću ništa komentirati. Jednostavno će morati slijediti protokole i neko ga vrijeme nećemo vidjeti", komentirao je Tottenhamov menadžer Jose Mourinho ovakav razvoj situacije.

Upitan je Portugalac i gdje će Son boraviti za vrijeme izolacije?

"Ne znam pojedinosti, samo znam da moramo slijediti sigurnosne protokole."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...