DRAMATIČNE SNIMKE S LICA MJESTA; TALAČKA KRIZA U TRŽNOM CENTRU: Napadač se zabarikadirao sa 30 taoca, odjekuju pucnji, ima ranjenih… (VIDEO)

Jedan zaštitar koji je nedavno izgubio posao u trgovačkom centru u Manili, uzeo je danas za taoce 30 ljudi, a upucao je i ozlijedio najmanje jednu osobu, saopćila je lokalna policija

  • Hronika

  • 02. Mar. 2020  02. Mar. 2020

  • 0

"Upucana je jedna osoba i prevezena je u bolnicu“, rekao je Francis Zamora, gradonačelnik četvrti San Juan gdje se nalazi trgovački centar. Incident je počeo oko 10 sati ujutro.

Trenutno pregovaramo s napadačem", rekao je gradonačelnik dodajući da je čovjek bio uznemiren nakon što je dobio otkaz u V-Mallu na Greenhillsu, piše The New York Times.

Dodao je kako je napadač zatražio telefonski razgovor sa svojim bivšim kolegama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...