IMA SE, MOŽE SE: Lepa Brena u ovom gradu počinje izgradnju kompleksa vrijednog 4 miliona maraka…

Iako se uspješno bavi muzikom već decenijama, Lepa Brena bavila se i uvozom energetskih napitaka, biznisom sa automobilima, a sada je odlučila da uloži u izgradnju nekretnina

  • Show

  • 02. Mar. 2020  

  • 1

Srbijanski mediji pišu kako Lepa Brena planira da izgradi kompleks vrijedan dva miliona eura u Novom Sadu.

Iako se uspješno bavi muzikom već decenijama, Lepa Brena bavila se i uvozom energetskih napitaka, biznisom sa automobilima, a sada je odlučila da uloži u izgradnju nekretnina.

"Kompleks je na atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu, gdje je već kupila plac od 80 hektara. Na samom ulazu u grad, počeće izgradnju ovog ljeta, i angažovala je saradnike od povjerenja koji će nadgledati i kontrolirati izgradnju," navodi izvor blizak pjevačici.

Brena se još uvijek nije oglasila da bi potvrdila ili demantovala priču o novom poslu, pišu beogradski mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...