DODIK ZAŽALIO ŠTO JE IKADA SPOMENUO STENOGRAM: "NATO put BiH trasiran Programom reformi"

Stenogram sa sastanka članova Predsjedništva BiH i ambasadora Kvinte najbolje pokazuje sliku trenutne vlasti na nivou BiH – niko se ne bavi sadržajem i provođenjem dokumenata koje usvajaju, nego samo načinom predstavljanja u javnosti - rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

  • Vijesti

  • 02. Mar. 2020  02. Mar. 2020

  • 1

Istakao je da je sastanak članova Predsjedništva o Programu reformi BiH, kako je naveo, vrhunac "neozbiljnosti, laži i manipulacije koje vladajuće elite sprovode prema građanima".

-Jasno je da su i njihova tobožnja neslaganja i političke razlike samo predstava za javnost i da im je najvažnije traženje izgovora u obmani vlastitog naroda umjesto da saopšte punu istinu o NATO putu Republike Srpske i Bosne i Hercegovine koji je sada potpuno trasiran Programom reformi - rekao je Borenović novinarima u Banjoj Luci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...