DRAMA NA NEBU: Sat vremena nakon polijetanja avion je poslao signal za opasnost i napravio dramatičan zaokret…

Poslali poziv upomoć i odmah se pripremili za prinudno slijetanje

  • Hronika

  • 03. Mar. 2020  

  • 0

Avion Airbus A-330 ruskog Aeroflota, na putu od Vladivostoka ka Moskvi, prinudno je danas sletio u Habarovsk na dalekom Istoku zbog anonimne prijetnje, javio je TASS.

Vazduhoplovne vlasti saopćile su da je avion sigurno sletio u Habarovsk, ali nisu iznijele više detalja. Prema web stranici Flightradar24.com, sat vremena nakon polijetanja avion je poslao signal za opasnost i napravio zaokret iznad ruskog dalekog istoka.

Portparol Aeroflota rekao je da je avion prinudno sletio nakon što je primio anonimni poziv o siurnosnoj prijetnji u avionu.

Nakon što budu obavljene provjere, avion će poletjeti za Moskvu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...