OVO MORATE VIDJETI: Napadač PSG-a postigao gol karijere, ovako bolan poraz domaćini nisu godinama doživjeli… (VIDEO)

PSG-se plasirao u finale Kupa Francuske nakon što je u Lyonu deklasirao domaćine sa 5:1

  • Sport

  • 05. Mar. 2020  

  • 0

Na ovoj utakmici briljirala je jedna od dvije najveće zvjezde PSG-a Kylian Mbappe koji je postigao tri pogotka od kojih je jedan nevjerovatan.

Mbappe je prvi put mrežu domaćina zatresao u 14. minuti, ali prije toga Lyon je poveo u 11. minuti golom Terriera. Rezultat 1:1 bio je na snazi sve do odlaska na odmor.

U 64. minuti Neymar okreće rezultat iz penala.

U 70. minuti desio se najljepši momenat utakmice i jedan od najljepših trenutaka Mbappove karijere. Mladi Francuz je uzeo loptu na nekih 30-ak metara od svog gola, predriblao jednog igrača Lyona, nastavio sve do protivničkog šesnaesterca, predriblao još jednog igrača Lyona i pogodio.

Do kraja utakmice PSG je u još dva navrata tresao mrežu domaćih. Prvo je Sarabija pogodio u 82. minuti, da bi u nadoknadi nevjerovatni Mbappe kompletirao hat-trick.

 


Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...