PREMINUO POZNATI GLUMAC, ZVIJEZDA NETFLIXA: Otišao je u 39. godini, bolest je u tajnosti čuvao do kraja...

Nick je odlučio svoju bolest držati u privatnosti kako bi mogao nastaviti ostvarivati svoje profesionalne i umjetničke snove što je duže moguće

  • Show

  • 08. Mar. 2020  

  • 0

Američki glumac Nicholas Tucci preminuo je u 39. godini nakon teške borbe sa zloćudnom bolesti. Vijest je objavio i potvrdio njegov otac Alexander na društvenim mrežama, otkrivši da je njegov sin svoju bolest htio zadržati u tajnosti sve do samog kraja.

"Prijateljima Nicholasa Tuccija. Ovdje Alexander Tucci, Nicholasov otac. U utorak, 3. marta, Nicholas je preminuo u bolnici Smilow Cancer u Connecticutu. Nick je odlučio svoju bolest držati u privatnosti kako bi mogao nastaviti ostvarivati svoje profesionalne i umjetničke snove što je duže moguće. Tokom prošle godine bio je sposoban ići na audicije, snimanja i nastaviti se baviti poslom koji je toliko volio. Vama u svijetu filma, televizije i kazališnoj zajednici. Hvala što se vodili, ohrabrivali i podržavali Nicka. Vama koji ste uživali u Nickovu radu na ekranima i na pozoronici hvala što ste poticali njegov talent i cijenili njegove zasluge", napisao je Alexander u emotivnom statusu na Facebook profilu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...