SVIJET BRUJI O JEDNOM OGLASU: Prodaje se jedan od najneobičnijih modela Mercedesa proizvedenih ikada, a tek cijena… (FOTO)

Ovaj neobičan primjerak izvedbom i cijenom zaokupio je pažnju velikog broja vozača

  • Auto

  • 11. Mar. 2020  

  • 0

Model na Facebooku nudi oglasnik Hyman Ltd, W210. Pritom je prerada odrađena na najvišoj razini, što i ne čudi jer ju potpisuje Binz, poznat po luksuznim preradama Mercedesa. 

Radi se o E320 verziji pokretanoj 3.2-litrenim V6 benzincem. Automobil ima ogroman bunker, ali ne nauštrb komfora. Dužina mu je povećana za čak 74 cm, a kabina je ostala netaknuta. 


 

Jedini primjerak u izvedbi kamioneta je prešao 33.000 km, a prodaje se po cijeni od 69.500 USD.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...