DRAMA U SRBIJI: Od jutros hermetički zatvorene granice prema Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, potpuna obustava prometa na ovim prijelazima…

Situacija je vrlo ozbiljna

  • Vijesti

  • 12. Mar. 2020  12. Mar. 2020

  • 4

Glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske Zoran Kon potvrdio je za N1 da je Republika Srbija zatvorila neke granične prijelaze s Hrvatskom.

Zatvoreni su granični prijelaz Batina-Bezdan, željeznički most Erdut-Bogojevo te riječni prijelaz Apatin, kazao je Kon.

Srbija od danas zatvara više graničnih prijelaza s Bosnom i Hercegovinom, što je jedna od mjera koju ta zemlja provodi u cilju sprječavanja širenja koronavirusa. Mjera se primjenjuje jutros od 7 sati.

Radi se o prijelazima Badovinci - Popovi, Jamena - Donje Crnjelovo, granični prijelazi za pogranični promet Mokronozi i Carevo Polje, granični prijelaz Zvornik (Stari most), željeznička stanica Brasina u unutrašnjosti teritorije Srbije te granični prijelaz Skelani - Bajina Bašta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...