A, SVE JE TAKO DOBRO KRENULO: Agencija za statistiku BiH objavila nevjerovatne podatke o rastu industrijske proizvodnje, ovo niko nije očekivao…

U januaru ove godine još nije bilo došlo do pojave koronavirusa ni u BiH ni u našim partnerskim državama iz susjedstva i EU

  • Ekonomija

  • 16. Mar. 2020  16. Mar. 2020

  • 0

Ukupna desezonirana industrijska proizvodnja u Bosni i Hercegovini u januaru 2020. u poređenju s decembrom 2019. bilježi rast za 4,3 posto.

U poređenju  januarom 2019. godine, industrijska proizvodnja u BiH, kalendarski prilagođena, bilježi rast od 2,8 posto, a prema podacima Agencije za statistiku BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...