"MOLIMO SE ZA TEBE": Nakon što je glumica objavila da IMA KORONA VIRUS i da je zaključana u kući podrška stiže sa svih strana

Glumica i manekenka Olga Kirilenko pozitivna je na korona virus, a podrška joj stiže sa svih strana svijeta. Među onima koji su joj uputili želje za što brži oporavak su i njene kolege.

  • Show

  • 16. Mar. 2020  

  • 0

 Olga je putem Instagrama objavila da je zaražena korona virusom, a odmah su ispod ove objave usijledili brojni komentari.

 Među prvima se oglasila njena koleginica, glumica Mila Jovović.Mila Jovović

- O moj Bože, budi dobro djevojko! Molimo se za tebe - poručila je Mila lepoj Ukrajinki.

 Potom se oglasila i poznata manekenka Lena Perminova. 

- Želimo ti brz oporavak - pružila je Lena podršku Olgi.

- Zaključala sam se u svom domu nakon što sam saznala da sam pozitivna na korona virus. Zapravo, bolesna sam već nedjelju dana Temperatura i umor su moji simptomi. Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno - napisala je Olga Kirilenko prilikom objave da ima korona virus.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...