VUČIĆ POKRENUO NEOBIČAN IZAZOV: Građani iznenađeni, neprestano traže objavu! Društvene mreže usijane

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je i putem instagram naloga "Budućnostsrbije" još jednom pozvao starije od 65 godina da ostanu kod kuće, zbog situacije sa virusom korona.

  • Regija

  • 16. Mar. 2020  

  • 1

Vučić je poruku poslao uz fotografiju od 6. aprila prošle godine, tokom posjete Žabarima, na kojoj razgovara sa dvije starije žiteljke tog mjesta.

- Borba koja je pred nama je pre svega borba za naše roditelje, za naše starije, ali i za budućnost naše Srbije. Zatvara se život da bismo sačuvali život. Molim sve starije od 65 godina da ostanu u svojim kućama. Koliko će ovo trajati zavisi od nas, naše discipline, odgovornosti i solidarnosti. Borićemo se i pobedićemo - poručio je Vučić uz heštag #ostanikodkuće.

Građani širom Srbije su iznenađeni potezom predsjednika Vučića i neprestano traže objavu koja je uzburkala društvene mreže.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...