SLAVNA GLUMICA NAPALA MLADE: Se*onje, prestanite ubijati stare ljude

Hilary Duff se putem Instagram storyja oštro obratila mladim ljudima koji ne prakticiraju samoizolaciju i nastavljaju izlaziti vani.

  • Show

  • 16. Mar. 2020  16. Mar. 2020

  • 0

"Svi vi mladi se*onje koji nastavljate izlaziti vani i tulumariti... Idite kući! Prestanite ubijati stare ljude", kazala je glumica. 

alt

Glumica se na videu pojavila sa svojom jednogodišnjom kćeri. S pratiteljima je podijelila i da ima poteškoće oko odabira serija koje će gledati tijekom samoizolacije.

 

Ispod fotografije s brojem testiranih na koronavirus u Americi glumica je poručila kako svi trebaju ostati smireni, ali pametni.

"Ovo su strašna vremena. Trebamo ostati smireni, ali pametni. Poduzmite mjere da ostanete zdravi i ne dovodimo u opasnost naše mame, tate, bake i djedove", napisala je Hilary. 

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...