UHAPŠENA TROJKA U MOSTARU: Građani čuli poziv u pomoć pa pozvali policiju

Provalili u poslovni prostor i nanijeli tjelesne povrede neutvrđenog stepena osobi inicijala O.T. (1983.) iz Mostara

  • Hronika

  • 18. Mar. 2020  

  • 0

Tri osobe inicijala A.D. (1989.), S.Ž. (1998.) i S.A. (1995.) uhapšene su u ponedjeljak u blizini autobuske stanice na trgu I.Krndelja u Mostaru zbog sumnje da su izvršili provalu u poslovni prostor i nanijeli tjelesne povrede neutvrđenog stepena osobi inicijala O.T. (1983.) iz Mostara, navodi se u dnevnom izvještaju MUP-a HNK-a.

Kako se navodi, u ponedjeljak oko 21.20 sati Policijska uprava Mostar obaviještena je da se u Ulici Mostarskog bataljona iz poslovnog prostora čuju pozivi u pomoć. Odmah su na mjesto događaja izašli djelatnici policije koji su u poslovnom prostoru pronašli osobu O.T. (1983.) iz Mostara koji je imao vidne povrede.

Prema njegovoj izjavi, u prostor su provalile tri osobe i izudarale ga.

Djelatnici policije su došli do saznanja da su isto počinili A.D. (1989.), S.Ž. (1998.) i S.A. (1995.) koji su pronađeni u blizini autobuske stanice na trgu I. Krndelja i uhapšeni su. Kod navedenih su tom prilikom pronađena tri metalna boksera i nož. O svemu je upoznat tužilac i Odjel kriminalističke policije, navodi se u dnevnom izvještaju MUP-a HNK. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...