MUŠKARAC U PANICI: Zarazio se koronavirusom na putovanju u Italiju s ljubavnicom

Muškarac iz Velike Britanije navodno je u velikoj panici nakon što se zarazio koronavirusom tijekom putovanja u Italiju s ljubavnicom.

  • Šareni svijet

  • 18. Mar. 2020  

  • 0

Neimenovani muškarac u kasnim tridesetima, opisan kao dobrostojeći i s dobrim poslom, navodno je rekao ženi da ide na poslovno putovanje unutar Velike Britanije, prenosi The Sun.

Kad se vratio kući, počeo je pokazivati simptome bolesti i testovi su potvrdili da je zaražen koronavirusom. Upućeni izvor za britanski tabloid rekao je kako zdravstveni djelatnici bruje o slučaju tog muškarca, koji bi "bio smiješan da nije toliko ozbiljan".

"Priznao je doktorima što je radio u Italiji te da njegova žena nije imala pojma", dodao je izvor. "Ona misli da je bolest pokupio na poslovnom putovanju."

Muškarčeva žena, svjesna samo da je zaražen virusom, izolirala se u njihov luksuzni dom na sjeveru Engleske. "Mislio je da ima savršen alibi za aferu, no nije računao na koronavirus", kaže izvor. Dodaje kako je sretan jer je uspio doći kući prije nego što su letovi bili otkazani, a navodno je više u panici zbog toga što mu žena može doznati da ju je varao nego zbog zdravlja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...