LJUBAV U DOBA KORONE: Pogledajte kakvu ljepoticu ljubi Ben Affleck

Godinu nakon što je prekinuo vezu s njujorškom producenticom Lindsay Shookus, Ben Affleck ponovno ljubi. Holivudski zavodnik u vezi je s 31-godišnjom glumicom Anom de Armas. Tamnokosa ljepotica očito je opijena šarmom 45-godišnjeg Afflecka, s kojim se posljednjih dana odmarala na Kubi.

  • Show

  • 19. Mar. 2020  19. Mar. 2020

  • 0

Na snimanju filma 'The Deep Water' između njih se dogodila hemija, a nakon svega nastavili su druženje daleko od kamera. 47-godišnji Oskarovac Ben Affleck i 31-godišnja Bondova djevojka Ana De Armas vratili su se s romantičnog putovanja i sada zajedno uživaju u Los Angelesu.

Navodno su, zbog epidemije koronavirusa, odlučili otići u izolaciju, koja im, sudeći po osmjesima na njihovim licima, nimalo ne smeta. 

Bilo je to samo nekoliko sati nakon što je atraktivna Kubanka na svom Instagram profilu objavila svoje fotografije koje je na plaži na Kostariki snimio Ben Affleck, a koji se potom oglasio ispod objave i duhovito napisao da traži da se spomene i autor fotografije. 

Inače, holivudskim krugovima odavno se šuška kako Ana De Armas redovno sa svojih snimanja kući 'odvede'i svoje kolege s kojima glumi, a čini se da se to dogodilo i nakon snimanja s Benom Affleckom.

Heating up: It was another clear sign that the relationship between the 47-year-old Oscar winner and 31-year-old Bond Girl has been getting more and more serious since reports of their romance emerged earlier the month

 In it together: The Deep Water castmates-turned-significant others appeared to have been isolating together, seen side-by-side as they fetched some drinks from a Los Angeles Starbucks on Tuesday

Enthralled: The Batman actor gazed at his new love as she spoke, clearly enthralled by her every word

  Shut down: The pair are likely hunkering down after LA Mayor Eric Garcetti issued strict guidelines for the city

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...