NOVI BLAM MILORADA DODIKA: Optužio EU da je "samozaljubljena" a Srbija mu pred nosom zalupila vrata!

Mediji prenose da je Granična policija BiH danas obaviještena da će Srbija od 14 sati zatvoriti sve granične prijelaze s BiH za protok ljudi.

  • Mini market

  • 19. Mar. 2020  19. Mar. 2020

  • 7

Koordinaciono tijelo BiH za zaštitu i spašavanje zaprimilo je informaciju o zatvaranju graničnih prijelaza prema Republici Srbiji za prelazak svih osoba, navedeno je u saopćenju Ministarstva sigurnosti BiH.

"Naime, prema informacijama Granične policije Bosne i Hercegovine prikupljenim sa terena, državna granica sa Republikom Srbijom, od 14 sati, biće zatvorena za sve osobe, uključujući i državljane Republike Srbije. Prelazak će biti dozvoljen samo za teretna vozila", pojašnjava se u saopćenju.

Mediji prenose da je Granična policija BiH danas obaviještena da će Srbija od 14 sati zatvoriti sve granične prijelaze s BiH za protok ljudi.

Dodik je sinoć rekao za entitetski  javi servis RTRS  da se ljuti na "samozaljubljenu Europsku uniju" jer je pandemija koronavirusa pokazala da je propao cijeli koncept na kojemu je Unija utemeljena.

"Mi moramo da se oslonimo na Srbiju", poručio je Dodik uprkos činjenici da je Srbija bez oklijevanja zatvorila granice s BiH nakon što je u toj zemlji proglašeno vanredno stanje, a jedina otvorena granica preko koje BiH održava komunikaciju sa svijetom ostala je ona s Hrvatskom - dakle s EU!

(Sl.B.)

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...