ŠOK U STUDIJU: Jovana Joksimović zanijemila usred programa uživo: Vidno uznemirena, ipak se snašla da odgovori poznatoj pjevačici!

U Jutarnjem programu na Prvoj televiziji, uključila se poznata pjevačica koja je otkrila kako provodi dane u izolaciji.

  • Estrada

  • 19. Mar. 2020  19. Mar. 2020

  • 0

Uživo u program TV Prva uključila se Ana Bekuta, koja je dala izjavu na temu koronavirusa i njene izolacije.

- Ja sam na terasi, završavama jutarnju kafu i dok slušam kako se italijani solidarišu u ovim teškim trenucima razmišljam. Ja pratim jednu Italijanku i njen muž skoro svakodnevno peva komšijama sa svoje terase, pa razmišljam da i ja to uradim - rekla je Ana.

Ana Bekuta

- U centru grada si možeš, što da ne - dodala je Jovana na to.

Folk pjevačica je otkrila da misli da će već od maja moći da se vrati svojim aktivnostima, na šta je voditeljica Jovana, supruga pjevača Željka Joksimovića, otkrila da je on sve koncerte otkazao do juna.

Bekuta je zatim otkrila da redovno vježba sa kumom, i da normalno funkcioniše tokom dana, ali je i dodala da još ne nosi masku i rukavice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...