KORISTITE FACEBOOK NA RAČUNARU?: Isprobajte od danas dugo čekanu opciju

Facebook konačno omogućava korisnicima desktop računara da koriste "dark mode"

  • HiTec

  • 20. Mar. 2020  20. Mar. 2020

  • 0

Kako kažu, od danas je moguće da većina onih koji uključuju Facebook preko računara uključe ili isključe "dark mode" iz "settings" odjeljka, prenosi Tanjug.

Ovu funkciju već od januara mogao je da testira mali broj korisnika, a izgleda da su otklonjene sve greške koje su oni primijetili.

Ako koristite Facebook na desktop računaru, vjerovatno ćete moći vidjeti baner koji vas pita da li želite da pređete na "novi" Facebook. I dalje je moguće da se odlučite za "klasični" Facebook. "Dark mode" je već popularan u mnogim aplikacijama kompanije Facebook, pa nema sumnje da će korisnici biti zadovoljni i time što imaju ovu mogućnost na svojim desktop računarima, piše Tech Crunch.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...