KAKAV SRETNIK U ZLO VRIJEME: Čovjek u Zagrebu za dlaku izbjegao smrt (VIDEO)

S krova su padali crjepovi, srušila se fasada. Muškarac je zastao i pomjerio se brzo u stranu

  • Šareni svijet

  • 23. Mar. 2020  23. Mar. 2020

  • 0

Sat je otkucao 6.24 u nedjelju ujutro u Zagrebu. Na ulicama skoro da nije bilo nikoga, a jedan čovjek u crnom je išao Jurišićevom ulicom kada je sve počelo da se trese.

Samo koji sekund dijelilo ga je možda i od tragične sudbine, prenio je portal "24sata.hr".

Zemljotres koji je pogodio Zagreb bio je najrazorniji u posljednjih 140 godina. Iz zgrade koja je počela da se urušava istrčala su dva muškarca.

U tom trenutku samo koji metar dalje još je palo nekoliko cigli na šine i trotoar.

Muškarac u crnom je sve posmatrao u nevjerici.

Na zastrašujućem snimku nadzorne kamere može se vidjeti kolika je sreća što se niko nije našao na ulici u trenutku potresa. Čini se da se na trotoar obrušila čitava zgrada.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...