„OVDJE KAO DA NIKOGA NIJE BRIGA…“: Ovo je jedina država u Europi u kojoj se još uvijek igra nogomet...

U ostatku Europe nogometa i svijeta nema zbog pandemije koronavirusa

  • Šareni svijet

  • 24. Mar. 2020  24. Mar. 2020

  • 0

U Bjelorusiji se nogomet i dalje igra, baš su nedavno započeli novo prvenstvo i drugo kolo igrat će se bez problema početkom aprila.

U ostatku Europe nogometa i svijeta nema zbog pandemije koronavirusa, no Bjeloruse nije briga.

To nije najjasnije ni njihovom nogometnom velikanu Aleksandru Hlebu.

"Ovdje kao da nikoga nije briga, to je nevjerovatno. Možda samo naš predsjednik čeka da vidi što će se dogoditi s virusom pa ćemo i ovdje prestati igrati", rekao je za The Sun, pa nastavio:

"Ulice i restorani i dalje su prepuni. Svi znaju što se dogodilo Italiji i Španjolskoj. Ne izgleda dobro."

"Svi u svijetu sada gledaju našu ligu. Možda bi Lionel Messi i Cristiano Ronaldo htjeli doći ovdje igrati. Barem bi onda ljudi u Bjelorusiji bili sretni, našalio se Hleb na kraju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...