DOBAR POTEZ: Evo šta nudi Amazon, njihov gest vrijedan je pažnje...

Ponuda će varirati od države do države. Primjerice, korisnici u Europi moći će streamati Peppu Pig, što neće biti dostupno besplatno u Sjedinjenim Državama

  • HiTec

  • 24. Mar. 2020  24. Mar. 2020

  • 0

Od ponedjeljka Amazon nudi serije poput Daniel Tiger's Neighborhood i filmove Shrek Forever After besplatno svima koji imaju korisnički račun pri toj tvrtci, bez obzira koriste li ili ne servis Prime.

Putem servisa Prime Video bit će dostupno više od 40 dječjih emisija, dok će preko IMDb TV-ja biti ponuđeno 80 filmova.

Ponuda će varirati od države do države. Primjerice, korisnici u Europi moći će streamati Peppu Pig, što neće biti dostupno besplatno u Sjedinjenim Državama.

Besplatne TV sadržaje za djecu također nudi SlingTV, skupa s besplatnim pristupom kanalima s vijestima kao ABC News Live.

Na PBS-u je moguće gledati najnoviji dokumentarac Kena Burnsa, a Disney TV je pomaknuo prema naprijed objavu filma Frozen 2.

Besplatan sportski sadržaj moguće je naći na platformama kao što su NFL Game Pass i NBA League Pass, piše Business Insider.

(TportaL/Profimedia)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...