ONI NISU POŠTOVALI POLICIJSKI SAT: MUP Kantona Sarajevo podnio 45 prekršajnih naloga zbog kršenja zabrane kretanja, dva prekršajna naloga izdata su osobama...

I tokom narednog perioda policija Kantona Sarajevo će pojačanim aktivnostima na terenu vršiti kontrolu poštivanja naredbi nadležnih organa izdatih s ciljem prevencije širenja koronavirusa

  • Hronika

  • 25. Mar. 2020  25. Mar. 2020

  • 0

Tokom protekla 24 sata policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo izdali su 42 prekršajna naloga zbog kršenja zabrane kretanja između 18-05 sati, saopćeno je iz MUP-a KS.

Izdata su i 2 prekršajna naloga osobama starijim od 65 godina čije je kretenje zabranjeno, te će biti podnesen 1 zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv jednog maloljetne osobe zbog kršenja zabrane kretanja osobama mlađim od 18 godina.

I tokom narednog perioda policija Kantona Sarajevo će pojačanim aktivnostima na terenu vršiti kontrolu poštivanja naredbi nadležnih organa izdatih s ciljem prevencije širenja koronavirusa, navodi se u saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...