PROCURILI DETALJI IZ INTIMNOG ŽIVOTA KOJI JE SABLAZNIO SVIJET: Slavni režiser Woody Allen kaže da bi sve opet ponovio…

Woody i Soon-Yi u braku su od 1997. godine i imaju dvoje posvojene djece

  • Show

  • 25. Mar. 2020  25. Mar. 2020

  • 0

Poznati filmski režiser Woody Allen objavio je knjigu memoara "Apropos of Nothing" u kojima je progovorio o ljubavnom odnosu sa svojom posvojenom kćerkom Soon-Yi Previn.

Allen je danas 49-godišnju Soon-Yi odgajao s glumicom Mijom Farrow, a vezu su započeli kad je djevojka imala 22 godine. U knjizi tvrdi da su vezu prvo tajili, a Mia je za njih saznala tek kad je pronašla njihove erotske fotografije. U knjizi je priznao da su fotografije nastale u ranoj fazi odnosa "kad nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga", piše Page Six.

S Miom Farrow imao je četvero djece, a u doba kada je počeo vezu sa Soon-Yi ona je još uvijek živjela s majkom.

"Naravno da razumijem Mijin šok, nevjericu, bijes. To je bila ispravna reakcija", kazao je režiser o reakciji njegove tadašnje partnerice Mie Farrow kad je saznala za aferu. Mia i Woody bili su zajedno od 1980. do 1992. kada je ona saznala da on održava tajnu vezu s jednom od njezine usvojene djece, koju je i on odgajao zajedno s glumicom.

Danas, Allen uopće ne žali za onime što se dogodilo i kako se ponio.

"Bilo je trenutaka, kad su stvari postale gadne i kad su me svugdje šikanirali, kada su me pitali - da sam znao ishod, poželim li da nikad nisam prihvatio Soon-Yi? Svaki put bih odgovorio učinio bih to opet u treptaju oka", rekao je Woody Allen.

 

Opisao je da se on i Soon-Yi u početku nisu pretjerano voljeli, a sada su u braku više od 20 godina i još uvijek su ludo zaljubljeni.

Foto: Sipa

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...