TRENER ŠOKIRAO: "Izliječio se od korone pa poručio novinarima: Treba svi da se zarazite"

Portugalski trener Jorge Jesus (65) poslije samo 10 dana izliječen je od virusa korona, a novinari u želji da dobiju izjavu od slavnog stručnjaka dobili su odgovor: "Trebalo bi svi da se zarazite koronom".

  • Sport

  • 25. Mar. 2020  

  • 0

Trener Flamenga se iz Brazila vratio u Portugal, ali nije imao najprijatniji doček na aerodromu u Lisabonu. 

Novinarske ekipe "nacrtale" su se na aerodromu u želji da dobiju izjavu od Jesusa, ali ih je dočekao "hladan tuš". 

"Ostavite me. Zar ništa ne poštujete? Trebalo bi da dobijete virus korona", odbrusio je nervozni Žesus okupljenim novinarima i fotoreporterima koji su ga u stopu pratili čim se pojavio na terminalu, a da pritom ni jedan od njih nije imao zaštitnu opremu - masku i rukavice, prenosi "Kurir.rs".

Jesus je prošlog ponedjeljka bio pozitivan na testu, ali su rezultati na novom, pokazali da je negativan.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...