MANDIĆ NE MIRUJE: "Crna Gora je potpisala smrtnu presudu"

"Odluka potpredsjednika Vlade Crne Gore Milutina Simovića da odbije medicinsku pomoć Srbije predstavlja smrtnu presudu za ljude", ocijenio je Andrija Mandić...

  • Regija

  • 28. Mar. 2020  28. Mar. 2020

  • 3

"Ovakvo nerazumijevanje, petljanje politike u ovu stvar i mržnja prema srpstvu, i to prvenstveno prema nama Srbima u Crnoj Gori, a potom i prema državi Srbiji, doživljava nesnosne i nesmotrene elemente koji vode Crnu Goru u biološku i svaku drugu katastrofu", rekao je Mandić agenciji "Tanjug iz Beograda.

On kaže da Simovićove odbijanje pomoći predstavlja šok i za njega i za narod Crne Gore nakon što je danas, kako je naveo, "razobličena ogavna laž da je država Srbija navodno konfiskovala tri respiratora koje je Crna Gora kupila u Beogradu".

"Kada su nam priznali predstavnici Vlade u Skupštini Crne Gore da je to lažna vijest, i da to nije istina i poslije moje molbe koju sam uputio predsjedniku Srbije kome želim da se zahvalim na bratskom odgovoru da će Srbija zbog te lažne vijesti Crnoj Gori donirati pet respiratora od kojih bi dva bila upotrijebljena u Bijelom Polju i u Pljevljima koji nemaju funkcionalnih respiratora, uslijedio je šok... Simović odbija pomoć koju nudi država Srbija, naša bratska Srbija, koja je ovdje uložila mnogo od onog katastrofalnog zemljotresa 1979. do današnjih dana", kazao je Mandić. Očito da lider tamošnjeg prosrpskog DF-a ne miruje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...