OVO JE STRAŠNO, RASTE CRNI BILANS U ITALIJI: Doktori se hvataju za glavu, na izmaku snage...

U svijetu je dosad zabilježeno 631.779 slučajeva koronavirusa te 28.990 smrtnih slučajeva i 138.106 oporavljenih.

  • Hronika

  • 28. Mar. 2020  28. Mar. 2020

  • 0

U Italiji je ukupno od koronavirusa preminulo 10.023 osoba. U posljednja 24 sata umrlo je 889 osoba, a zabilježeno je 5.974 novih slučajeva.

Podsjetimo, jučer je u 24 sata umrlo 969 ljudi, to je najveći broj preminulih osoba u jednom danu, javljeno je na konferenciji za medije štaba  civilne zaštite u Rimu.

Situacija u Italiji sa epidemijom korona virusom i dalje je veoma ozbiljna, zbog čega bi mjere izolacije uvedene na cijeloj teritoriji zemlje u cilju sprečavanja širenja virusa mogle biti na snazi barem do kraja aprila, tvrde italijanski stručnjaci.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...