VELIKE RUMMENIGGE O VELIKIM PROMJENAMA NA TRŽIŠTU: "Visina plata i odšteta u Evropi će se drastično..."

"... promijeniti i morat će se revidirati"

  • Sport

  • 29. Mar. 2020  29. Mar. 2020

  • 0

Pandemija koronavirusa utječe na skoro sve sfere života, pa tako i na nogomet, a prvi operativac Bayern Minhena Karl-Heinz Rummenigge je mišljenja da bi svjetski nogomet mogao pretrpjeti nesagledive posljedice.

”Niko sa sigurnošću ne može tačno kazati šta nas dalje čeka i kako će ova kriza utjecati na nogomet u idućim sedmicama, mjesecima i godinama. Posljedice će biti velike, to je već sada jasno. Nogomet će se promijeniti. Zbog toga smo odlučili da sve planove o kupovini novih igrača zasad blokiramo i stavimo na čekanje”, rekao je Rummenigge za njemačke medije. Istakao je kako će se sigurno smanjiti i plate nogometaša u narednom periodu.

”Već sad mogu predvidjeti jednu stvar. Visina odšteta i plata u Evropi će se drastično promijeniti i morat će se revidirati. Kupovina i prodaja će se ujednačiti na tržištu”, kazao je Rummenigge.

(BHRT)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...