TRAGEDIJA U ZENICI: U saobraćajnoj nesreći poginula djevojka...

Jedna osoba smrtno je stradala danas u 15.05 sati na magistralnom putu M-17 u mjestu Jelina kod Zenice, nakon što je automobil marke “renault megan” sletio sa ceste, potvrdio je dežurni operativni u MUP-u Zeničko–dobojskog kantona (ZDK).

  • Hronika

  • 29. Mar. 2020  

  • 0

"Vozilom je upravljao S. A. (22) iz Zenice, a smrtno je stradala T. A. (21) također iz Zenice. Uviđaj je u toku" dodao je dežurni operativni, prenosi Faktor.ba.

Iz MUP-a ZDK kazali su da je, zbog nesreće, saobraćaj u ovom dijelu trenutno obustavljen, a vozila se upućuju na alternativne pravce za putnička motorna vozila i ona do sedam tona težine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...