POSLJEDNJI TRZAJI ZIME: Donosimo vremensku prognozu za narednih nekoliko dana…

Danss se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme

  • Vijesti

  • 31. Mar. 2020  

  • 0

U Bosni susnježica ili snijeg, a u Hercegovini kiša. U večernjim satima smanjenje oblačnosti u sjevernim i sjeverozapadnim područjima. Jutarnja temperatura zraka između -3 i 3, a dnevna temperatura između 1 i 7, na jugu zemlje do 13 stupnjeva.

U srijedu u jutarnjim satima padavine su moguće na istoku i jugoistoku Hercegovine te istoku Bosne. Jutarnja temperatura zraka između -6 i 0, a dnevna između 2 i 8, na jugu i sjeveru zemlje do 12 stupnjeva.

U četvrtak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između -5 i 0, a najviša dnevna između 7 i 13 stupneva Celzijusa.

U petak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 5, a najviša dnevna između 9 i 15, na jugu zemlje do 18 stupnjeva Celzijusa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...