"SAD IMAM PUNO BOLJI SEKSUALNI ŽIVOT": Kelly Brook skinula 12 kilograma

Slavna ljepotica Kelly Brook poznata po svojim zamamnim oblinama tokom godina postepeno se udebljala. Sad se napokon posvetila višku kilograma i postigla 'svoju idealnu težinu'

  • Sex i grad

  • 31. Mar. 2020  31. Mar. 2020

  • 0

Nakon dijete i vježbanja 40-godišnja Kelly Brook skinula je čak 12 kilograma i sad je zadovoljna. Odluku da skine višak kilograma donijela je kad joj je jedan fotograf na crvenom tepihu rekao da uvuče trbuh.

'Malo po malo, došla sam do broja 44. Kad su mi traperice počele biti tijesne, mislila sam da su se stisnule u pranju. Definitivno se nisam osjećala najzdravije, a ni pretjerano lijepo. Željela sam se ponovo dobro osjećati', rekla je Kelly Brook.

U jednom je nedavnom intervjuu otkrila kako joj je seksualni život nakon toga naprosto procvjetao.

'Mislim da kad smršavite, sve se promijeni što se tiče seksa. Imate više samopouzdanja, energije i više želje za seksom. Osjećam se zadovoljno svojim tijelom i to ima mnoge prednosti', kroz smijeh kaže ova seksi brineta koja je već neko vrijeme u sretnoj vezi s Francuzom Jeremyjem Parisijem.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...