ZAOŠTRAVA SE KRIZA U JUVENTUSU: Je li Ronaldo na izlaznim vratima?

Juventus bi se nakon pandemije koronavirusa mogao riješiti Cristiana Ronalda i Aarona Ramseyja koji ih jako puno koštaju

  • Sport

  • 01. Apr. 2020  

  • 0

 Pandemija koronavirusa posebno je pogodila Italiju u kojoj je stanje jako loše. Veliki broj zaraženih i veliki broj smrtnih slučaja su ono s čim se Talijani sada moraju boriti, a sve je veća i ekonomska kriza koja polako uzima maha. Naravno, sve se odrazilo i na nogomet, pa tako i na prvaka Juventus koji bi krizu mogao itekako osjetiti. 

Igrači Juventusa su se odrekli primanja za četiri mjeseca kako bi klubu pomogli u teškim trenucima, ali tu kriza za torinski sastav neće stati. 'Stara dama' bi, pišu talijanski mediji, mogla zbog koronavirusa ostati i bez Cristiana Ronalda čija su primanja preveliki uteg za klub u ovom trenutku. Ronaldo sedmično zaradi 565.000 eura što mu godišnje donosi 30.5 miliona eura. Za klub koji je u velikoj krizi zog pada prihoda, te je preveliko opterećenje. 

Ill Messagero tvrdi kako bi se Juve zato htio riješiti Ronalda već ovog ljeta. 35-godišnji Portugalac je u klub stigao na ljeto 2018. godine za oko 100 milijuna eura plus bonuse, a sada vrijedi oko 70 milijuna eura. Osim Ronalda, u klubu razmišljaju i o tome da se riješe Aarona Ramseya koji je dogovorio veliku plaću prilikom dolaska iz Arsenala pa tjedno klub košta oko 450.000 eura.

Ostaje pitanje tko si može priuštiti ovaj dvojac, a posebno Ronalda, u ovakvoj kriznoj situaciji. Naravno, tu se spominju samo najveći klubovi poput Manchester Uniteda, Manchester Cityja i PSG-a. Ko zna, možda ga i Real Madrid pokuša vratiti i vratiti se na pobjedničke staze. Ill Messagero piše kako postoje tri opcije kada se govori o Ronaldu, a to su prodaja, smanjenje plaće ili ostanak na istome s time da je jako teško da će i nakon koronavirusa sve ostati na starome.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...