BRIGA NJIH: Kad ste turbobogata derišta, karantena izgleda ovako

Karantena je teška. Većina ljudi provodi je u svojim relativno malenim stanovima, u strahu za svoj posao. Ali ne i bogati klinci Instagrama.

  • Show

  • 02. Apr. 2020  

  • 1

Oni uživaju u palačama koje su izgradili njihovi roditelji, o egzistenciji ne brinu, a najveća im je muka nabaviti dizajnersku zaštitnu masku s kojom će se fotografirati za Instagram.

Sudeći po fotografijama, oni su se zatvorili u kuće za odmor na elitnim lokacijama, a kad žele izaći, jednostavno sjednu u svoju jurilicu i provozaju se izbjegavajući kontakt s drugim ljudima.

Ako i gomilaju WC papir, gomilaju ga u torbama s potpisom modne kuće Louis Vuitton.

 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...