„MARCA“ OTKRILA SVE: Ovo je novi klub Ivana Rakitića, sve su dogovorili prije dva mjeseca…

Ivan Rakitić ovog ljeta odlazi iz Barcelone, šest godina nakon što je u taj klub došao iz Seville

  • Sport

  • 05. Apr. 2020  

  • 0

Najtiražniji španjolski list „Marca“ piše da je Ivan Rakitić još u februaru sve dogovorio s Atleticom. Sastanak na kojem je rekao da želi preći u taj klub bio je par dana nakon što je Atletico u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka pobijedio Liverpool 1:0, otkriva „Marca“. 

U Atleticu su bili oduševljeni Rakitićevom iskrenošću, time što na pregovorima nije imao nerazumne zahtjeve, nego im je otvoreno rekao da mu je životni plan ostati u Španjolskoj, a profesionalno mu je Atletico prvi izbor.

Marca podsjeća da će tako Atletico doći do jedne od najvećih želja koju neuspješno traži već gotovo 10 godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...