DOK ČITAV SVIJET DEVERA S KORONOM: Zagrepčanin kamionom probio rampu na autocesti i bježao policiji, našli mu drogu

Muškarac iz Zagreba kod Rijeke je kamionom probio rampu na autocesti i bježao policiji. Uhvaćen je, a kod njega je pronađena droga.

  • Hronika

  • 05. Apr. 2020  

  • 0

"Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom sa zagrebačkog područja zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga", objavila je policija.

U nastavku su opisali što se događalo.

"Osumnjičenog su u kasnim večernjim satima 3. travnja uočili policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka, kada je upravljajući teretnim vozilom, zagrebačkih registracijskih oznaka zaobišao naplatne kućice na Kikovici i probio postavljenu rampu na kontrolnom punktu. Nastavljajući vožnju u smjeru Rijeke oglušio se na svjetlosne znakove interventne policije za zaustavljanje ubrzavajući vožnju da bi ipak ubrzo bio zaustavljen", piše policija.

Pronašli mu drogu u vozilu

U vozilu je pronađena droga.

 

"U vozilu kojim je upravljao uočene su vrećice, staklenka i drugi predmeti za koje se sumnjalo da je u njima droga. Osumnjičeni je priveden na kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je uz uporabu službenog psa za droge obavljena pretraga spomenutog vozila. Pretragom je pronađeno i oduzeto oko 33 grama marihuane, 6 grama amfetamina i tableta ecstasyja", piše.

"Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama osumnjičeni 46-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Nadalje, policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka utvrdili su mu i niz prometnih prekršaja reguliranih Zakonom o sigurnosti prometa na cestama, i to: teretnim vozilom upravljao je brzinom neprilagođenom uvjetima i stanju ceste prilikom čega je oštetio postavljenu rampu, oglušio se na znakove policije za zaustavljanje, a sa sobom nije imao ni vozačku dozvolu.

Isto tako, utvrđeno je da sa sobom nije imao ni osobnu iskaznicu čime je počinio prekršaj iz domene Zakona o osobnoj iskaznici", piše policija.

(Index.hr/SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...