SOLAK NAJAVLJUJE: Sutra iz Francuske dolazi autobus sa bh. građanima

Načelnik Federalnog štaba civilne zaštite Fahrudin Solak rekao je da sutra dolazi autobus iz Francuske sa državljanima BiH.

  • Vijesti

  • 05. Apr. 2020  05. Apr. 2020

  • 0

Podsjetio je da su preko vikenda radili na pripremi za sutrašnje aktivnosti, prije svega sa Ministarstvom unutrašnjih poslova FBiH, a radi se o kontroli i nadgledanju svih naredbi koje su donijeli, a koje će biti aktivne od sutra.

"U toku sljedeće sedmice razgovaramo da na onim graničnim prelazima koji su pod kontrolom Federalne uprave za inspekcijske poslove, da napravimo određene prisilne izolacije, odnosno punktove gdje ćemo imati mogućnost trijaže za sve naše putnike", rekao je između ostalog Solak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...