OPASNO SE ZAKUHALO: Neda Ukraden žestoko napala Lepu Brenu, a nije poštedila ni kćerku Šabana Šaulića…

Oglasila se bivša Sarajka, danas stanovnica glavnog grada Srbije

  • Estrada

  • 06. Apr. 2020  

  • 0

Nakon što je proglašeno vanredno stanje u Srbiji zbog epidemije koronavirusa većina građana je savjesno shvatila mjere opreza, a među njima je i pjevačica Neda Ukraden

Ona, prema sopstvenom priznanju, već tri nedjelje ne izlazi iz stana svoje kćerke u Beogradu.

- Čitam knjige, čujem se sa prijateljima i unucima, razmišljam o svemu, čak se pitam i na kakve sam gluposti trošila živce, ali i novac. Šta će mi danas sve te haljine, slava i moć, ako ne sačuvam zdravlje? - zapitala se Neda, dodajući da joj članovi porodice dostavljaju neophodne namirnice.

- Poznate ličnosti treba da pozovu sve ljude da se priberu, a ne da svojim primjerom pokazuju kako ne treba. Šta će Brena napolju? Ili Ilda? Jure mikrobe i viruse - upitala je Ukraden!?

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...