DRAMA U HRVATSKOJ, LUČKA KAPETANIJA U AKCIJI: Dva češka državljana isplovila brodicom na more, ali se nisu vratili

U toku je potraga za dvojicom čeških državljana u dobi od 80 i 74 godine koji su jučer s Vira isplovili brodicom na more te se do večeri nisu vratili, javila je u ponedjeljak zadarska policija.

  • Hronika

  • 06. Apr. 2020  

  • 0

Sinoć oko 20 sati policija je zaprimila dojavu o nestanku dva češka državljana koja su brodicom s vanbrodskim motorom oko 17 sati isplovila na more ispred Vira i nisu se vratili te je odmah organizirana potraga.

Potraga je organizirana u saradnji s lučkom kapetanijom, u njoj učestvuju policijski brod, kao i brod lučke kapetanije, a u koordinaciji s nadležnim službama nastavlja se i tokom jutra.

(Index.hr / SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...