SJEDNICA POD MASKAMA: Dom naroda FBiH sastaje se u Domu mladih na Skenderiji; Samo je jedna tačka dnevnog reda

Predsjedavajući Doma naroda Parlamenta FBiH Tomislav Martinović za srijedu, sa početkom u 12 sati, zakazao je vanrednu sjednicu ovog doma sa predloženom jednom tačkom dnevnog reda koja se odnosi na izmjene i dopune Poslovnika o radu ovog doma.

  • Mini market

  • 06. Apr. 2020  

  • 0

Usvajanje predloženih izmjena Poslovnika o radu preduslov je za održavanje online sjednica ovog doma.

- Poštujući mjere epidemiološke zaštite, uz nošenje zaštitne opreme i držanje propisane udaljenosti između izaslanika, sjednica Doma naroda Parlamenta FBiH biće održana u Domu mladih na Skenderiji. Uz poduzete mjere zaštite, s izmijenjenim Poslovnicima o radu u oba doma, Parlament FBiH će zasjedanjima obezbijediti preduslove za rad i obavljanje svojih zakonodavnih ovlaštenja u okolnostima pandemije virusa korona – saopšteno je iz Doma naroda Federacije BiH.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...