OVO JE KRAJ: Legendarni igrač Barcelone napušta klub, njegova supruga jedva čeka odlazak u...

Njegov ugovor s Barcelonom važi do 2022., međutim, on i dalje želi igrati u prvom timu, što bi u Barceloni moglo postati problematično budući da se klub počinje okretati mlađim igračima

  • Sport

  • 07. Apr. 2020  07. Apr. 2020

  • 0

Madridrski sportski dnevnik AS piše da bi Gerard Pique morao Barcelonu zamijeniti MLS-om u ljeto 2021.

U Inter Miamiju ga čeka David Beckham i 33-godišnji stoper sve je bliže odluci da karijeru zaključi u SAD-u.

Navodno je Pique, osvajač svih velikih trofeja u karijeri, rekao Barceloninoj upravi kako želi napustiti klub nakon 12 godina.

Ugovor s Barcelonom važi do 2022., međutim, on i dalje želi igrati u prvom timu, što bi u Barceloni moglo postati problematično budući da se klub počinje okretati mlađim igračima.

Za tu opciju je itekako zagrijana i njegova supruga Shakira, svjetski poznata pjevačica. Njoj bi zbog karijere odlazak u SAD bio korak naprijed pa stoga i ona gura muža prema Beckhamovom Interu.

Španjolci dodaju kako je njeno mišljenje u ovom slučaju bilo presudno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...