VELIKI PREOKRET: PSG odlučio kupiti jednog od najboljih napadača svijeta

"PSG je donio odluku i otkupit će ugovor Maura Icardija od Intera", javlja Corriere Dello Sport.

  • Sport

  • 07. Apr. 2020  

  • 0

To je veliki preokret jer se očekivalo da će se Icardi, argentinski napadač koji nije u dobrim odnosima s trenerom PSG-a Thomasom Tuchelom, na kraju sezone vratiti u Inter, koji ga je poslao na posudbu u Pariz.

"Dva mjeseca su ostala do trenutka kad PSG mora odlučiti što će s Icardijem, ali je francuski prvak već odlučio. Zanimljivo, to je odluka uprave kluba, očito bez razgovora s Tuchelom. To bi moglo značiti da će sljedeće sezone Icardi biti u Parizu, a Tuchel ne", tvrde Talijani.

Inter će tako za 27-godišnjeg napadača dobiti 70 miliona eura, a PSG u Icardiju vidi dugoročno rješenje u napadu jer je Edinson Cavani na odlasku iz Pariza. Ove sezone je zabio 20 golova uz četiri asistencije u 31 nastupu. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...