IZUZETNA DRSKOST: Pekli jagnje tokom policijskog sata

Pripadnici Policijske stanice Srbac izdali su prekršajne naloge za 11 lica koja su boravila na izletištu Ćukale, opština Srbac, ne poštujući zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o zabrani kretanja u vremenu od 20 do 5 sati

  • Šareni svijet

  • 09. Apr. 2020  

  • 0

Policijski službenici zatekli su ta lica sinoć oko 20.30 sati na izletištu Ćukale kako peku jagnje na ražnju, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška, prenose agencije.

Iz policije navode da su tim licima izdati prekršajni nalozi po osnovu Zakona o javnom redu i miru.

Policijska uprava Gradiška apelovala je na građane da poštuju zaključke Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane virusom korona.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...