DR. PREDRAG KON OTKRIO: "Ako imate ovaj znak na svom telu postoji šansa da ste imuni na koronu"

"Ove zemlje koje imaju dosta oboljelih od korone, ne besežiraju se već decenijama. Mi smo svi vakcinisani, hvala Bogu. Deca se po rođenju odmah vakcinišu BSG-om", rekao je dr Predrag Kon. 

  • Regija

  • 10. Apr. 2020  10. Apr. 2020

  • 0

Dr Predrag Kon, jedan od vodećih beogradskih stručnjaka u borbi protiv korona virusa prokomentarisao je BSG vakcinu i njen uticaj na orpornost na korona virus.

"Nema sumnje da je kod BSG vakcinacije puno toga ostalo nejasno, kako se povećava ćelijski imunitet. To je zapažanje koje ne može da se isključi, to će dalje da se ispituje. BSG vakcina se, recimo, daje kod karcinoma bešike, i nikome nije jasno kako to deluje, ali deluje. Ta hipoteza će tek morati naučno da se proverava. Ove zemlje koje imaju dosta oboljelih od korone, ne besežiraju se već decenijama. Mi smo svi vakcinisani, hvala Bogu. Deca se po rođenju odmah vakcinišu BSG-om", rekao je dr Predrag Kon. 

Podsjetimo, BSG vakcina već godinama unazad daje se bebama u Bosni i Hercegovini odmah po rođenju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...