HITNA INTERVENCIJA MUP-a KANTONA SARAJEVO: Žestok sukob migranata u Blažuju, veliki broj povrijeđenih…

Više migranata je zatražilo ljekarsku pomoć koju im je pružila ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo

  • Hronika

  • 13. Apr. 2020  13. Apr. 2020

  • 1

Rano jutros u 2 sata i 40 minuta, policija Kantona Sarajevo obaviještena je da je došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom između više migranata u privremenom migrantskom centru "Blažuj"

Odmah je na mjesto događaja upućeno više patrola policijskih službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, te je uspostavljen narušeni javni red i mir. 

Više migranata je zatražilo ljekarsku pomoć koju im je pružila ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, nakon čega je jedan broj povrijeđenih upućen na dalji ljekarski tretman u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

O navedenom je obaviješten i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, po čijem ovlaštenju policijski službenici Uprave policije MUP-a KS na mjestu događaja vrše uviđaj, nakon kojeg će biti poznato više informacija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...