MLAĐE JE SLAĐE: Slavna glumica ljubi 24 godine mlađeg muzičara, a taman je prekinula sa 20 godina mlađim…

Čini se da se 46-godišnja glumica Kate Beckinsale, poznata po ulogama u filmovima "Underworld" i "Pearl Harbor", slaže s onom frazom "mlađe je slađe"

  • Show

  • 14. Apr. 2020  

  • 0

Ako nikako drugačije, to posljednjih godina dokazuje izborom partnera koji su redom 20 ili više godina mlađi od nje.

Nakon što je u aprilu prošle godine prekinula četveromjesečnu vezu s 20 godina mlađim Peteom Davidsonom, ponovno ju je osvojio mlađi muškarac s kojim je uhvaćena kako šeta psa u Los Angelesu.

Riječ je o 22-godišnjem rockeru Goodyju Graceu s kojom se držala za ruke, a par se nekoliko puta i poljubio na očigled svih prisutnih pa stoga njihova veza više nije tajna.

Još zanimljivija činjenica je ta što je Grace samo godinu dana stariji od njezine kćeri Lily Sheen koju je dobila u vezi s britanskim glumcem Michaelom Sheenom s kojim je bila od 1995. do 2003. godine. Nakon njega bila je 12 godina u braku s redateljem Lenom Wisemanom od kojeg se rastala 2016.

New York, NY - *EXCLUSIVE* - Kate Beckinsale and Pete Davidson can't keep their hands off each other as they are seen arriving to Madison Square Garden. The couple are seen walking arm in arm to the venue.Pictured: Kate Beckinsale and Pete DavidsonBACKGRID USA 3 MARCH 2019, Image: 417027608, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USAFoto: Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...